//cdncn.goodao.net/woshicun/banner22.jpg
//cdncn.goodao.net/woshicun/banner5.jpg
//cdncn.goodao.net/woshicun/banner10.jpg
Ank

Babagan Kita

Hebei Wo Shi Cun Food Technology Co., Ltd.

Didhisiki ing taun 2009, Hebei Wo Shi Cun Food Technology Co., Ltd. minangka pabrikan pangolahan khusus kanggo produksi panganan sing lengkap. Kita duwe luwih saka 100 jinis produk, sing kalebu produk utama yaiku: tempel kentang ungu, kentang ungu, bubuk ubi ungu, tempel kacang abang, isi kacang abang, macem-macem kacang permen, isi buah lan sayuran khusus, isi jajanan Cina, bubuk kacang buncis lan isi liyane.

sinau luwih lengkap

fitur kita

Minangka pabrikan pangolahan khusus kanggo produksi ngisi panganan lengkap.

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.
    sinau luwih lengkap
  • We have passed the ISO22000 and HACCP quality system certification and got export health license registered by China Customs.

    Sertifikat

    Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO22000 lan HACCP lan entuk lisensi kesehatan ekspor sing didaftar dening Bea Cukai China.
    sinau luwih lengkap
  • Our products are widely sold in China and Japan, which are used in baking, quick freezing, retail, catering and ice cream industries.

    Lamaran

    Produk kita akeh didol ing China lan Jepang, sing digunakake ing industri pembakaran, pembekuan cepet, ritel, katering lan es krim.
    sinau luwih lengkap

Produk Utama Kita