Candied Mung Bean 緑豆 の 甘 納豆

    Fakta Nutrisi (saben 100g)
  • Energi

    1151KJ

  • Karbohidrat

    59.8g

  • Protein

    7.9g

  • Natrium

    0mg

  • Lemu

    0g


Detail Produk

Tag Produk

Rasa sing beda bisa digawe miturut syarat pelanggan

Bahan-bahan Gula, Banyu empuk, Mung kacang
Panganggone Roti, jajanan, jajan, roti panggang, es krim, minuman es,
Tanggal kadaluwarsa 12 wulan
Cara panyimpenan Simpen ing papan sing adhem lan peteng. Refrigerate sawise dibukak lan dikonsumsi sanalika bisa.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita