Pasta Kentang Ungu 紫 芋 ペ ー ス ト

    Fakta Nutrisi (saben 100g)
  • Energi

    765KJ

  • Karbohidrat

    42.5g

  • Protein

    2.3g

  • Natrium

    95mg

  • Lemu

    0g


Detail Produk

Tag Produk

Rasa sing beda bisa digawe miturut syarat pelanggan

Bahan-bahan  Kentang ungu, Gula, Banyu alus, Aditif Pangan (Monostearin) 
Panganggone  Roti, Kue, Pizza, Kue, Jam, Cookie, Mooncake, Pie
Tanggal kadaluwarsa  6 wulan
Cara panyimpenan  Simpen ing papan sing adhem lan peteng. Refrigerate sawise dibukak lan dikonsumsi sanalika bisa.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita